Razmišljate o prenovi?

Ne veste kje začeti in kako se takšnega projekta sploh lotiti...

… in seznam se kar nadaljuje. Vse to so vprašanja, ki se pojavijo po nakupu (nove) nepremičnine. Dobre predpriprave so ključ, ki vas vodi do prostorske razporeditve s katero boste zadovoljni in v kateri boste uživali. ARCHICUBATOR vam pri tem stoji na razpolago s svojim mojstrsko enostavnim konceptom.

Archicubator je internetna platforma, ki nudi rešitve arhitekturnega in notranjega oblikovanja.

Naj vam bo prenova v veselje!

ARCHICUBATOR združuje mednarodna ekipa arhitektov, ki je s svojim inovativnim pristopom močno poenostavila preobrazbo obstoječih tlorisnih načrtov. Namenjena je vsem, ki želijo novo tlorisno zasnovo a so brez pravih zamisli in/ali s tem nimajo izkušenj ali pa se jim to zdi »cela znanost«.

Prepustite se profesionalnemu timu arhitektov, ki za vas v štirih korakih izpelje prenovo vaših starih ali novih, bivalnih ali poslovnih tlorisnih zasnov. Kako? Pošljite obstoječi tloris, izberite pravo površino, zaupajte jim svoje ideje/želje in voila…. najkasneje v 10 dneh preverite svoj inbox, ki bo poln novih in svežih prostorskih zamisli.

Do nove tlorisne rešitve v 4-ih enostavnih korakih:

  • Naložite obstoječ TLORIS (sliko ali skico).
  • Izrazite svoje želje z odgovori na nekaj enostavnih vprašanj.
  • Najkasneje v 10 dneh vam bo ARCHICUBATOR ekipa izrisala novo inovativno tlorisno rešitev.
  • Preverite inbox svojega poštnega predala ter predstavite svoj novi načrt, vašim prijateljem, staršem, sosedom in kolegom, ki vam bo v ponos.