Nakup in prodaja stanovanja sta dva zelo stresna obdobja v življenju. Če počneš to skupaj, je to še toliko volj obremenjujoče. Z Vašo pomočjo in stalnim nadzorom je vse potekalo večinoma mirno in po načrtih. Hvala za Vašo potrpežljivost in mirno urejanje vseh zadev, ki jih je bilo potrebno rešiti. Res ste neskončno profesionalni in vse posle odgovorno pripeljete do konca. Hvala za vse.

Vem, da sta bolj v kontaktu z mojo ženo, a tudi jaz se vam želim iskreno zahvaliti za vso prijaznost, skrbnost in pomoč. Kot bi mi temu rekli: Customer experience je bil resnično izjemno dober. Vsekakor vas bomo hvalili naprej in absolutno se slišimo ob iskanju naslednjih najemnikov/kupcev/prodajalcev.

Na RESTATE nepremičnine smo naleteli povsem naključno preko portala nepremicnine.net, ko smo iskali stanovanje. Že od samega začetka pa vse do zaključenega poslovanja je bilo sodelovanje z agentko odlično. Svoje delo je opravila profesionalno, izpolnila vse obveznosti v predvidenih rokih ter se aktivno angažirala in pomagala reševati zamude, ki so nastopile zaradi postopkov v banki. Zelo zadovoljni smo bili tudi z njenim prijaznim in spoštljivim odnosom.

Imam kar nekaj izkušenj s tem in moram reči, da zelo profesionalno opravljate svoje delo in da takšne zavzetosti že dolgo nisem videla.