archicubatorRazmišljate o prenovi? Ne veste kje začeti in kako se takšnega projekta sploh lotiti...

in seznam se kar nadaljuje. Vse to so vprašanja, ki se pojavijo po nakupu (nove) nepremičnine. Dobre predpriprave so ključ, ki vas vodijo do prostorske razporeditve s katero boste zadovoljni in v kateri boste uživali. ARCHICUBATOR vam pri tem stoji na razpolago s svojim mojstrsko enostavnim konceptom.

Archicubator je internetna platforma, ki nudi rešitve arhitekturnega in notranjega oblikovanja.

ARCHICUBATOR združuje mednarodna ekipa arhitektov, ki je s svojim inovativnim pristopom močno poenostavila preobrazbo obstoječih tlorisnih načrtov. Namenjena je vsem, ki želijo novo tlorisno zasnovo a so brez pravih zamisli in/ali s tem nimajo izkušenj ali pa se jim to zdi »cela znanost«.

Prepustite se profesionalnemu timu arhitektov, ki za vas v štirih korakih izpelje prenovo vaših starih ali novih, bivalnih ali poslovnih tlorisnih zasnov. Kako? Pošljite obstoječi tloris, izberite pravo površino, zaupajte jim svoje ideje/želje in voila…. najkasneje v 10 dneh preverite svoj inbox, ki bo poln novih in svežih prostorskih zamisli.

Naj vam bo prenova v veselje!

Do nove tlorisne rešitve v 4-ih enostavnih korakih

  • Naložite obstoječ TLORIS (sliko ali skico).
  • Izrazite svoje želje z odgovori na nekaj enostavnih vprašanj.
  • Najkasneje v 10 dneh vam bo ARCHICUBATOR ekipa izrisala novo inovativno tlorisno rešitev.
  • Preverite inbox svojega poštnega predala ter predstavite svoj novi načrt, vašim prijateljem, staršem, sosedom in kolegom, ki vam bo v ponos.
Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov.