Prodaja, Hiša, Vrstna, Hrvaška, Kamnita hiša v nizu 54 m2 OBNOVLJENA

176.000 €

Opis

Prodamo v celoti prenovljeno kamnito vrstno hišo, v nizu, v velikosti 54m2, na edinstveni lokaciji staromesnega jedra na otoku Krk - Omišalj. Vsako nadstropje meri 18m2, v pritličju se nahajajo kuhinja, jedilnica in kopalnica. V 1.nad. pa spalnica in predsoba. V 2.nad. je prostorna dnevna soba z odprtim pogledom na Kvarner, obstaja tudi možnost namestitve še dveh oseb. Vgrajena inverter klima v vsakem nadstropju. Hiša se nahaja nad starim mestnim obzidjem, le 150 m od prve plaže (z višinsko razliko), do katere lahko pridete po gozdnati pešpoti. Posebnost te nepremičnine je, da je zasnovana kot »open air«, z odprtimi prostori, ki omogočajo zračnost in svetlobo, hkrati pa se zaradi kamnitih zidov, ker je hiša izklesana v skalo, čuti ambient antike. Hiša je popolnoma prenovljena znotraj in zunaj z vrhunskimi materiali, skozi celoten objekt se razprostira ročno izdelano hrastovo stopnišče in popolnoma novo pohištvo, izdelano po meri. Vsi ti detajli prispevajo k edinstvenemu vzdušju pozitivne energije in ustvarjajo prijetno vzdušje, ki izžareva skozi celoten prostor.

Pogoj prodaje: kupec plača posredniško provizijo v višini 3%, obračunano od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine. 

Vabljeni na ogled, ob prehodnem dogovoru.

--

IOO: Pridržujemo si pravico do sprememb in/ali napak v zgornjem besedilu brez predhodnega obvestila. Slike so lahko le simbolične in ne odražajo vedno dejanskega stanja v celoti.

Dodatno

 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Klima
 • Lega
  Zahod SV SZ
 • Luksuz
  Klima Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Staromeščansko Pogled na morje Umetniško Prva vrsta ob morju Mirna lokacija Živali dovoljene

Primerljive nepremičine