Prodaja, Stanovanje, 2-sobno, Hrvaška, MAKARSKA - HILLS RESIDENCE

180.640 €

Opis

Projekt HILLS RESIDENCE je sodoben kompleks, ki v svet nepremičnin v Makarski vnaša pridih svežine in izvirnih arhitekturnih rešitev. Sestavljajo ga 3 luksuzni objekti s skupno 120 stanovanjskimi enotami (40 stanovanj na objekt) in 144 garažnimi parkirnimi mesti. Poleg tega vsebuje 2 zunanja bazena, jacuzzi bazene, otroško igralnico in cocktail bar, ki bodo bodočim najemnikom zagotovo zagotovili obilico zabave in možnosti za sprostitev. Projekt Hill Residence želi ustvariti okolje, ki bo Makarsko naredilo še bolj zaželeno mesto za bivanje, kjer bodo bodoči prebivalci imeli vse udobje na dosegu roke in bodo lahko več prostega časa namenili zase in za zdrav življenjski slog. Ta stanovanjski koncept prinaša v vsakdanje življenje raznolikost, udobje in varnost, ki ne bo omejena le na kvadraturo bivalne enote. Arhitekturna rešitev, zasnova prostora in kakovost gradnje so bili izdelani po najvišjih sodobnih svetovnih standardih, poseben poudarek pa je bil namenjen varovanju okolja in ustvarjanju najkakovostnejšega bivalnega okolja. Podjetje ARGENTARIA d.o.o. je zaslužen za arhitekturno rešitev, da pa bo kakovost vzdrževanja in storitev trajno ostala na najvišji ravni, je predvideno dolgoročno upravljanje kompleksa s strani Hills Residence.

V prvem objektu so na voljo še 3 enote, velikosti od 45m2 do 70m2, z eno ali dvema spalnicama. Vsako stanovanje ima ali balkon ali teraso.

V drugem objektu je na voljo še 7 enot, različnih velikosti.

Garaže je možno dodatno kupiti, prvo za 25.000,00 EUR in drugo za 20.000,00 EUR. 

Pogoj prodaje: kupec plača posredniško provizijo v višini 3%, obračunano od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine. 

Vabljeni na ogled, ob prehodnem dogovoru.

--

IOO: Pridržujemo si pravico do sprememb in/ali napak v zgornjem besedilu brez predhodnega obvestila. Slike so lahko le simbolične in ne odražajo vedno dejanskega stanja v celoti.

 

Dodatno

 • Dodatno
  Balkon Terasa Pokrito parkirišče Parkirišče Dvigalo Atrij Vrt
 • Priključki
  Elektrika Voda Kanalizacija
 • Ogrevanje
  Klima
 • Lega
  Jug Vzhod Zahod
 • Luksuz
  Klima Bazen Lep razgled Bližina narave Zelo sončno Pogled na morje Tip-top Dizajnersko

Primerljive nepremičine