Prodaja, Parcela, Zazidljiva, Hrvaška, 40m od obale in prvih plaž

900.000 €

Opis

Posredujemo pri prodaji zazidljive parcele velikosti 2576 m2, z lepim pogledom na morje in v drugi vrsti do morja. Prve plaže oz. obala je oddaljena le 40 m.

Parcela je lepe pravokotne oblike (cca. 55m x 40m), vsa potrebna infrastruktura do nje (elektrika, mestni vodovod, kanalizacija).

Na zemljišču je dovoljeno graditi samostojne hiše ali stanovanjske objekte Tipa A (max. 6 objektov, vsak z max. tremi stanovanjskimi enotami).

Max. gradbena (bruto) površina vseh nadzemnih etaž po objektu znaša 400 m2 (do 500 m2 s pomožnimi objekti).

Etažnost: K+P+1

Max. višina 7 m

FZ:      0'3

FI:       0'6 (nadzemni), 0'9 (vključno s PK/suterenom)

FI:       1'2 (skupni)

FZP:    min. 0,2 za stanovanjske objekte Tipa A, za vse ostale min. 0,3

Ugljan je eden izmed bolje poseljenih otokov na hrvaškem, se hitro modernizira in pridobiva na popularnosti. Spomladi 2022 so vrata odprli družinski DUNATOVI DVORI (Heritage Hotel), kaj kmalu pa naj bi tukaj odprl vrata tudi drugi Hilton Hotel na hrvaškem. S te strani, kjer se nahaja parcela se vijejo lepi pogledi na Zadar z okolico in Velebit, z nasprotne strani pa lahko obiščete Otok Iž, Otok Rava ali Dugi otok in še nekaj južneje Otok Žut, Telašćico in Kornate. Most Ždrelac vas popelje na Otok Pašman. Po besedah lokalne TZ najdete na otoku Ugljan, poleg čudovitih plaž, nekaj čez 100 km kolesarskih ter pešpoti raznih tematik kot tudi dve 'trail' steze. Gastronomskih in oljkarskih užitkov tudi ne manjka.

ZK urejena, brez bremen. Vabljeni na ogled.

Dodatno

Primerljive nepremičine